Средба на Билјана Јовановска со комесарот Хан

  Агенцијата за вработување на РМ денес беше домаќин на висока делегација претставници од Европската унија и Владата на Република Македонија. Претседателот на Партијата за економски промени ПЕП 21 во функција на директорка на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска изрази голема благодарност до Еврокомесарот Јоханес Хан и амбасадорот на ЕУ во РМ Самуел Жбогар за досегашната поддршка во работењето. Настанот беше резултат на заедничката успешна соработка и продолжување на истата и во иднина.

   

       https://youtu.be/Ebqpwn_wpYc          https://youtu.be/hErCY5Sm2Ys