Митинг - Живот во Битола за сите - 25,09,2017                                                   Митинг - Живот во Гевгелија за сите - 26,09,2017

  Митинг - Живот во Аеродром за сите - 27,09,2017                                               Митинг - Живот во Гостивар за сите - 28,09,2017

  Митинг - Живот во Делчево за сите - 29,09,2017                                                 Митинг - Живот во Кавадарци за сите - 30,09,2017

  Митинг - Живот во Куманово за сите - 01.10,2017                                               Митинг - Живот во Велес за сите - 02.10,2017

  Митинг - Живот во Карпош за сите - 03.10,2017                                                  Митинг - Живот во Ѓорче Петров за сите - 04.10,2017

  Митинг - Живот во Тетово за сите - 05.10,2017                                                    Митинг - Живот во Кичево за сите - 06.10,2017

  Митинг - Живот во Кочани за сите - 07.10,2017                                                   Митинг - Живот во Скопје за сите - 08.10,2017   

  Митинг - Живот во Гази Баба за сите - 09.10,2017                                               Митинг - Живот во Струмица за сите - 10.10,2017

  Митинг - Живот во Прилеп за сите - 11.10,2017                                                   Митинг - Живот во Штип за сите - 12.10,2017   

     Митинг - Живот во Струмица за сите - 13.10,2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Средба на Билјана Јовановска со комесарот Хан

  Агенцијата за вработување на РМ денес беше домаќин на висока делегација претставници од Европската унија и Владата на Република Македонија. Претседателот на Партијата за економски промени ПЕП 21 во функција на директорка на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска изрази голема благодарност до Еврокомесарот Јоханес Хан и амбасадорот на ЕУ во РМ Самуел Жбогар за досегашната поддршка во работењето. Настанот беше резултат на заедничката успешна соработка и продолжување на истата и во иднина.

   

       https://youtu.be/Ebqpwn_wpYc          https://youtu.be/hErCY5Sm2Ys